Obs! Avvikande öppettid

Torsdag-fredag 19 och 20 september är mottagningen stängd på grund av planeringsdag.

Skriv ut den här sidan

Välkommen till Brommaplans barnavårdscentral!

Tillsammans med er föräldrar arbetar vi med förebyggande hälsovård utifrån ert barns behov. Vi finns till hands för frågor kring ditt barns utveckling och hälsa.

Vi följer ditt barns utveckling från födelse till skolstart och ger er stöd och vägledning i föräldraskapet. Regelbundna hälsoundersökningar och utvecklingsbedömningar utifrån barnets behov ger både er och barnet trygghet. Vi erbjuder vaccinationer enligt barnhälsovårdens program och har ett nära samarbete med övrig specialistvård.

Ni är också välkomna att delta i föräldragrupper eller utbildningar där ni träffar andra föräldrar och får ta del av kunskap kring barns utveckling och föräldraskap. Alla besök är kostnadsfria.

Erfarna specialistsjuksköterskor

Vi som arbetar på barnavårdscentralen är specialistsjuksköterskor med stor erfarenhet och kunskap om barn och deras utveckling. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Du kan kontakta oss och boka tid via e-tjänster på 1177 vårdguiden. Du kan även ringa och tala in ett meddelande på vår telefonsvarare. Vi ringer upp samma dag. Uppge ditt namn, personnummer och vem du söker.

Hitta hit

Vi finns på Klädesvägen 12, 2 trappor, Brommaplan.

Lista ditt barn

Skriv ut en listningsblankett och ta med dig till ditt första besök på den BVC-mottagning du har valt.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt.