Hemmesta

Välkommen till Hemmestas barnavårdscentral!

Vi erbjuder föräldrastöd och hälsovård för barn mellan 0-5 år. Du kan få hjälp och stöd med allt som rör ditt barns utveckling och hälsa så som amning, kost, motion, vaccinationer, olycksfallsrisker och råd om sjukdomar.

Vi ordnar även föräldragrupper där du som förälder kan byta erfarenheter med andra nyblivna föräldrar. Ibland har vi riktade grupper så som tvilling-och flerbarnsföräldrargrupper.

Vi som arbetar här är distriktssköterskor och barn-/sjuksköterskor. Hos oss arbetar också barnläkare, distriktsläkare och barnpsykolog. Vi finns centralt och lättillgängligt på markplan i Haghultahuset. Lokalerna är stora, ljusa och fräscha.

Kontakt

Vi har telefontid alla vardagar klockan 11.30-12.

Har du inte möjlighet att ringa på telefontiden lämnar du ett meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp dig så snart vi har möjlighet.

Emma Tallqvist

Frida Falkenström

Fröäldraledig

Gabriella Libot

Hitta hit

Vi finns på Fruviksvägen 2-6 i Värmdö.

När ditt barn är sjukt

Tänk på att inte ta med ditt barn till barnavårdscentralen (BVC) när barnet är sjukt. Vi har många nyfödda som besöker oss och som vi vill utsätta för så lite som möjligt. Kontakta istället din vårdcentral eller 1177 Vårdguiden.